FrezenPolijstenProfilerenLassenWarm vormenDraaienBuigenLijmenKanten3D printenLasersnijdenStansen HomeContact
Stansen van kunststoffen

Stansen van kunststoffen

Snel en betaalbaar stansen

U wilt uw ontwerp nauwkeurig laten stansen? Snel en tegen een betaalbare prijs? Dan bent u bij Vink Techniek aan het juiste adres.

Elk denkbaar ontwerp

Tot op de tiende millimeter nauwkeurig stansen we elk denkbaar ontwerp. Van extreem groot tot minutieus klein. Voor ons is geen ontwerp onmogelijk. Niet voor niets werken wij voor alle branches waar stanswerk nodig is.

Stansmes

Om uw ontwerp te kunnen snijden, gebruiken we een stansmes. Vink Techniek beschikt over diverse gangbare stansmessen. Wilt u een andere vorm, dan maken we een stansmes op maat voor u. Vooral bij grote oplages of terugkerende orders is dit een rendabele oplossing.

Beste resultaat, beste prijs

Dankzij ons geavanceerde machinepark hoeft u niet meteen te investeren in een stansmes om uw product te kunnen verkrijgen. Aan de hand van uw ontwerp en wensen kijken we eerst welke techniek het beste resultaat oplevert. Zo bereiken we voor u niet alleen het beste resultaat, maar ook de beste prijs.

Wilt u ook profiteren van onze klantgerichte werkwijze en het beste stanswerk tegen een voordelige prijs? Neem dan contact met ons op.